Lykke til – i dag er det valg!

Lykke til – i dag er det valg!

Pasientfokus ble oppfordret til å stille ved årets stortingsvalg. Den utfordringen tok vi da vi hadde blitt oppfordret fra velgere fra samtlige profesjonelle partier. Det gav listen vår den legitimiteten vi trengte.

Svingdøren mellom PR byråer og politikk er ganske underlig. Hvem styrer egentlig Norge?

Skal du lese noe dagen før valget – anbefaler vi deg å lese VG sin artikkel «Svingdøren» som sto på VG nett i går søndag.

Saken kan du lese ved å følge linken her: https://www.vg.no/spesial/2020/pr-politikk/

Vg skriver det slik:»….. det er svært sannsynlig at Norge får en ny regjering. Da kan svingdøren mellom politikk og PR snurre raskt.»

VG har altså sjekket Politikk versus PRbransjen og tilbake til politikk.

148 personer er aktive politikere med bakgrunn fra PR-bransjen. Det vil si enten er de i PR-bransjen med bakgrunn fra politikken eller så har de gått mellom politikk og PR siden høsten 2009, men har annen jobb i dag.

128 personer har brukt mindre enn et år på overgangen mellom politikk og PRbransjen

48 personer har hoppet fram og tilbake mellom politikk, PR og Politikk.

Det er altså slike mennesker som hevder at de representerer folk flest. Vanlige folk. Det er disse som styrer vårt land. Disse menneskene hevder at de er habile. Det er derfor viktig å huske på : Det er ikke politikere, PR folk og eventuelt andre maktpersoner i Norge som er de rette til å vurdere sin egen rolle og habilitet. Det er hva andre, altså vi, mener om som er viktig.

Fra oss i Pasientfokus kan jeg si:

Uansett hvordan det går for oss i valget i dag: Ingen av oss har bakgrunn fra PR-byråer som First House eller Kruse Larsen. Vi har kommet dit vi er grunnet støtte fra vanlige folk, dere alle som har delt pasienthistorier, pasienters familier, systemkritikere, dere som har bidratt økonomisk og ikke minst gitt oss mot til å forsette jobben for sårbare syke eldre, ensomme, fødende, akutt-syke for å nevne noe. Vi har ikke bare en sak: Vår sak inngår i departementer som Finans, justis, helse, arbeid, transport m.m.

I dag er det altså valg: Pasientfokus kan i alle fall ikke beskyldes for å ha brukt profesjonelle rådgivere – verken hos First House eller PR-byrået Kruse Larsen. Kjøkkenbordet mitt er fortsatt kontoret. Vi har brukt rundt 100 000 kroner på valgkampen. Vi er hjemmesnekra og vi er stolt av det – og vi er stolte av dokker alle !!!

Tusen takk. Godt Valg!